Domeniu WEB

Un domeniu web este folosit pentru accesarea continutului găzduit al unui site web, magazin online sau blog (informația textuala și grafică pe care o găsești atunci când “intri pe adresa unui site”). Alegerea unui nume de domeniu este un proces foarte important deoarece pe acest nume domeniu vei desfasura ulterior intreaga activitate. Atunci cand trebuie sa alegi un nume de domeniu pentru site Sarghy Design recomanda urmatoarele:

1. Daca ai ales deja un nume de domeniu web, aceasta problema este rezolvata. Totusi daca nu esti sigur, poti cere ajutor pe parte de consultanta web in aceasta privinta catre Sarghy Design.
2. Numele domeniului este recomandat sa fie ales intr-un mod care descrie cel mai bine sau te avantajeaza cel mai mult precum: nume companie, produsserviciudomeniu activitatelocaţie etc.
3. Recomandam ca numele domeniului web ales sa nu fie foarte lung si sa contina maxim 2-3 cuvinte.
4. Daca doresti un nume de domeniu web .ro, recomandam verificarea disponibilitatii acestuia si o informare asupra regulilor impuse de RoTLD (Romanian Top Level Domain)
5. Recomandam sa nu utilizati mai mult de 2 cratime in numele domeniului si sa inserati cifre doar daca acestea nu pot fi evitate.
6. Mai recomandam sa alegi varianta de nume care este cel mai usor de memorat si de scris.
7. Trebuie sa ai in minte inca de la inceput usurinta utilizarii numelui de domeniu web la promovare, branding, imprimare pe carti de vizita si la usurinta cu care este pronunţat intr-un dialog telefonic.
8. Ideal ar fi, ca numele ales trebuie sa nu se confunde cu altele existente deja, in mai putine cuvinte sa fie unic.

NU VINDEM DOMENII

Tabelul alaturat are scop informativ, Sarghy Design NU comercializeaza Domenii Web.

Cumparam Domenii Web in numele clientilor, la cererea acestora si in scopuri proprii, pentru desfasurarea activitatii. Sarghy Design NU aplica costuri suplimentare sau adaosuri la pretul de achizitie al Domeniilor Web.

Extensie (TLD) Perioada inregistrarii Costul inregistrarii Cost reinnoire
Domeniu.ro 1 an 10 € 10 €
Domeniu.com 1 an 10 € 10 €
Domeniu.net 1 an 10 € 10 €
Domeniu.org 1 an 10 € 10 €
Domeniu.info 1 an 10 € 10 €
Domeniu.biz 1 an 10 € 10 €
Domeniu.eu 1 an 10 € 10 €
Domeniu.pro 1 an 15 € 15 €

Recomandarea Sarghy Design este sa aveti grija cand apelati la firmele care inregistreaza domenii la preturi foarte mici sau sub medie si sa va asigurati ca inregistrarea se face pe numele si cu datele dumneavoastra, deoarece altfel puteti pierde calitatea de propietar a domeniului web respectiv sau a domeniilor daca sunt mai multe in momentul in care firma care se ocupa de inregistrare isi inceteaza activitatea sau da faliment.

error: Continutul este protejat !!!